Bijuteriile sezonului estival

Sezonul estival este in plina derulare. Inoirea garderobei, schimbarea bijuteriilor si planificarea concediul sunt prioritatile listei.
Fiecare dintre noi simte nevoia, din cand in cand, sa-si armonizeze trairile, sa faca schimbari, sa se reinventeze, sa faca tot ce se poate ca vara sa fie petrecuta cat mai placut si elegant, sa se simta bine, sa aiba cele mai frumoase amintiri din acest sezon.

Printre amintirile care raman o lunga vreme, bijuteriile specifice sezonului estival dau farmecul vietii.
Unei doamne elegante nu-i pot lipsi bijuteriile, indiferent daca se afla la serviciu, la cumparaturi sau in concediu. Mai mult decat oricand, in sezonul estival sunt expuse aspectele legate de feminitate, precum: manechiura, pedichiura, coafura, accesoriile etc.

In aspectul ingrijit si in tinutele accesorizate ale celor jurul nostru se afla incorporata si o mare parte din bunastarea materiala si spirituala a comunitatii. Acesta este un lucru care concura la confortul psihic al tuturor.
Ce poate fi mai frumos decat o tinuta de vara, lejera, armonizata cu un bronz aramiu si diverse variante de bijuterii?
Bijuteriile care pot face fata oricarei situatii estivale, sunt bijuteriile din argint, simple sau cu pietre discrete, colorate.

Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase, specifice sezonului estival, sunt cele mai accesibile si spectaculoase bijuterii si cele care dau plusul de frumusete si culoare oricarui aspect vestimentar si personal.
Prin posibilitatea de a le achizitiona la preturi rezonabile, ele dau sansa de a le cupla cu fiecare tinuta si a le schimba odata cu ea.

O fusta din material fluid si-o bluza lejera care pune in evidenta decolteul, pot fi purtate vara in orice situatie, accesorizate cu unul sau mai multe lantisoare fine cu pandantive exotice, florale.
Un plus de feminitate si stralucire aduce unei tinute potrivite, relaxate, bratarile fixe sau cele sub forma de lantisor, purtate la una sau la ambele maini.

O varianta excelenta pentru o tinuta sofisticata este si cea a bratarilor discrete cu picaturi fine de pietre colorate, presarate in monturi sau in charmurile care emana bun gust si rafinament.
Toate acestea pot fi gasite intr-un singur loc!
www.ZamoraCollection.ro este locul in care se gasesc cele mai multe si cele mai frumoase bijuterii din argint de acest timp.

Cu o gama de peste 2.000 de modele de bijuterii produse in editii limitate, minunata colectie Zamora va ofera posibilitatea alegerii unor unicate, precum si compunerea unor variante de seturi favorabile tipului de personalitate, aspectului si dorintelor individuale.

Modul in care aratam nu ne poate fi indiferent, de aceea va sfatuiesc sa vizitati www.ZamoraCollection.ro si sa nu ezitati sa va umpleti cosuletul cu cele mai potrivite accesorii pentru sezonul estival.

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>