Camere secrete din interiorul unor obiective turistice faimoase

Colosseum-ul. In fiecare an Colosseum-ul primiste peste patru milioane de turisti, dornici sa vada Amfiteatrul Flavian, care dateaza inca din 80 AD. Sub Colosseum se afla un sistem de tuneluri, sub nivelul strazii, numite Hypogeum, folosite in trecut pentru a adaposti diverse animale, ursi, lei, care ajungeau in arena gladiatorilor. Prima data cand a fost gasit labirintul de tuneluri a reprezentat o descoperire arheologica superba. Hypogeum-ul este deschis publicului, tururile sunt limitatela 25 de oameni deodata. Arheologii au criticat tururile pentru ca structura este expusa la risc.

Trafalgar Square. Trafalgar Square este un loc minunat cu arhitectura superba si fantani care-ti taie rasuflarea, insa acest obiectiv turistic ascunde si o camera secreta pe care multi o pot trece cu vederea. In piata publica se afla cea mai mica sectie de politie din Anglia, la coltul Sud-Estic al Trafalgar Square. Sectia a fost construita in 1926, era un post de supraveghere, pentru ca in piata erau multe proteste si scandaluri si marsuri. In interior pot sta un politist sau doi prizonieri. Cutia respectiva nu mai e folosita de politie si e folosit astazi pe post de dulap pentru muncitorii de la Westminster Council.

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>