Ce este o pompa de tras apa din fantana?

Domeniu exploatarii apei din puturi si fantani a devenit unul din ce in ce mai obisnuit, iar acest procedeu este intalnit cu precadere in zonele in care alimentarea cu apa este inca deficitara. Zonele rurale si cele periferice ale marilor orase sunt cele in care vom vedea cel mai des nevoia de a utiliza o pompa submersibila de tras apa din fantana, aceasta fiind de fapr mijlocul sau unealta cu ajutorul careia se realizeaza acest lucru.

O pompa submersibila de tras apa din fantana este una dintre cele mai bune solutii ce pot fi adoptate in aceste situatii, iar avantajele acesteia sunt vizibile pentru fiecare dintre noi. In ultimii ani aceste tipuri de pompe s-au dezvoltat constant astfel incat noi sa ne putem bucura in siguranta atat de resursele de apa cat si de buna functionare a echipamentelor in care ne investim banii.

Cand vorbim despre o pompa de tras apa din fantana ne gandim in mod automat la pompe multietajate special create pentru adancimi mare de extragere. Aceste pompe multietajate sunt produse deosebit de fiabile si de eficiente, reusind sa serveasca scopurilor fara prea mare efort.

Unele dintre cele mai bune pompe ce pot fi folosite pentru extragerea apei din puturi si fantani sunt cele din gama Jar de la Tricomserv. Spre exemplu pompa Jar 4 X 85 cu surub este una dintre pompele care sunt destinate exact acestui mediu de lucru, si anume extragerii apei din puturi si fantani si din vase tampon, astfel incat in acest fel sa se poata face alimentarea cu apa a incintelor.

Aceasta pompa de tras apa din fantana are o putere de 870 W, un debit de 1,7 metri cubi pe ora, si o inaltime maxima de pompare de 85 de metri. Diametrul pompei este de 98 mm, diamterul de refulare este de 1 tol, temperatura maxima a lichidului pompat este de 35 de grade, iar tensiunea necesara pentru utilizare este de 220 V. Granulatia maxima de nisip admisa in cazul acestei pompe de apa este de 100 de grame pe metru cub, iar presiunea maxima la punctul 0 est de 8 bari. Acest tip de pompa este produs in Romania si are o garantie de trei ani. Pentru cunoscatori gama de pompe submersibile de la Tricomserv este una cu adevarat cunoscuta, care poate satisface cu succes toate exigentele in materie de extragere a apei de la adancimi mai mari.

Magazinul online www.shop-einstal.ro ofera o gama ampla de pompe multietajate de acest tip si nu doar atat. Aceste produse sunt cu adevarat avantajoase si din punct de vedere al pretului sunt chiar accesibile. Informatiile despre aceste pompe submersibile pot fi gasite atat pe site cat si in magazinul fizic, unde specialistii te asteapta cu cele mai complete specificatii tehnice ce tin de acestea.

Asadar, daca nevoia te impinge spre a achizitiona o pompa de tras apa din fantana, atunci este mai mult decat simplu sa iti si pui in aplicare planul. Tot ce ai nevoie si chiar mai mult decat atat  poate fi gasit in acest magazin care cauta sa satisfaca orice exigente.

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>