Ce folosim? Blush sau pudra autobronzanta si cand?

Tenul este mult mai interesant si machiajul mult mai eficient daca obrajii sunt scosi in evidenta asa cum trebuie. Pentru obraji specialistii recomanda folosirea a doua produse, fie un blush de calitate, fie o pudra autobronzanta.

Primul e pentru „imbujorare” la comanda, pudra e pentru stralucire si aspect placut de fiecare data. Blush-ul a fost special conceput pentru un efect natural, pentru obraji se vor alege doar produsele cu pigment cat mai intens, daca pielea e inchisa.

Daca tenul e deschis merge un roz diafan, la tenurile medii si olive se potrivesc nuantele roz trandafiriu de blush, tonurile de maro se vor aplica pentru tenurile foarte inchise. Ca sa ai un machiaj profesional acest produs se aplica si se intinde rapid, cu miscari circulare, fie cu pensula, daca e pudra, fie cu degetele. Spre deosebire de un blush pudra autobronzanta ofera tenului stralucirea obtinuta dupa o zi de stat la soare, culoarea pudrei trebuie sa fie mai light daca tenul este deschis, trebuie sa fii mai atenta la aplicarea sa.

Aplicarea corecta a pudrei se face in felul urmator: se scutura bine pensula pentru indepartarea excesului, apoi se pudreaza obrajii, tamplele, gatul si umerii sau bustul. Ceva mai multa pudra merge data pe tampla, varful nasului sau la maxilar si barbie, chiar in locurile in care soarele va ajunge prima data. Se pot folosi ambele produse daca machiajul o cere, insa e de preferat sa nu se combine prea des mai ales daca nuantele sunt ceva mai diferite.

Un sfat al unui specialist sau mersul al un salon specializat in machiaj de calitate va poate scapa de greseli si de aplicarea incorecta a celor doua produse de infrumusetare. Atat blush-ul, cat si pudra autobronzanta se gasesc la preturi bune in online, trebuie sa faca parte din orice trusa de machiaj si pot fi folosite pentru diverse tipuri de machiaj.

FacebookGoogle+LinkedIn
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>