Imprimante pentru toate buzunarele

Imprimantele au progresat foarte mult in ultima perioada si practic, cele disponibile astazi ofera performante cu adevarat impresionante: sunt capabile sa tipareasca poze la o calitate perfect comparabila cu cele din laborator, tiparesc documente la viteze foarte mari, multe au duplex inclus, se pot instala ca imprimante personale sau de retea, wireless etc. Pentru a achizitiona o imprimanta buna trebuie sa evitati echipamentele care folosesc consumabile cu capul de imprimare incorporat pe cartus. Desi teoretic pe piata veti gasi CISS-uri pentru ele, acestea nu sunt foarte fiabile in functionare datorita capului de imprimare care este de calitate mai slaba, fiind proiectat sa reziste doar o scurta perioada de timp, pana se consuma cartusul si cumparati altul nou.

Va recomandam sa va orientati mai bine catre un echipament din gama de mijloc sau de varf, care are performante net superioare si care foloseste un cap de imprimare permanent, separat de cartusele de cerneala. Puteti gasi pe cartuse-imprimante.net cele mai bune servicii de reumplere cartuse Brasov. Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este partea de consumabile. Multi dintre noi avem deja acasa una sau mai multe imprimante „puse la pastrare” pentru ca este foarte scump sa tiparesti pe ele. Consumabilele dureaza foarte putin in realitate desi producatorii tin sa va asigure ca veti putea tipari sute de pagini cu un cartus.

Ei calculeaza numarul de pagini tiparite in conditiile cele mai avantajoase pentru ei: de cele mai multe ori capacitatea cartuselor este calculata in conditiile tiparirii „draft” adica la cea mai slaba calitate, cand textul este abia lizibil, la o acoperire de 5% sau chiar mai putin pe pagina… OK, nu ma mira ca un cartus tine „asa de mult” cand tiparesti pagini aproape albe! Realitatea este alta si cei mai multi dintre noi o cunoastem: cartusele tin putin si costa foarte mult, pretul unui set complet de cartuse apropiindu-se sensibil de pretul intregii imprimante.

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>