Uitati de spalarea manuala si de cea automata. S-a inventat dispozitivul care poate spala orice, simplu si rapid

haine-curateIn ziua de astazi, putina lume mai e dispusa sa spele la mana. Frecatul hainelor cu sapun si uscatul pe sarma au fost inlocuite cu o simpla masina de spalat, un dispozitiv modern care poate sa spele pana la 10 kg de rufe in doar cateva zeci de minute, fara efort din partea dvs. si cu un randament deosebit de bun. Usor de instalat si de folosit, cu un consum mic de energie si de apa, masinile de spalat au devenit cele mai populare si mai cumparate dispozitive moderne, fiind de gasit in casa oricarui roman de la oras.

Dezavantajele masinilor de spalat tine de stricarea lor mai rapida pentru ca au foarte multe piese care se uzeaza, zgomotul destul de mare produs in timpul spalarii si uscarii, dar si de tipurile de spalare care nu sunt mereu cele mai eficiente. Spalarea manuala sau automata va fi insa istorie daca e sa ne luam dupa o inventatoare germana care a reusit sa creeze un dispozitiv care nu e mai mare decat un sapun si care se lauda cu performante incredibile in privinta spalatului hainelor. Ecologic si economic, noul dispozitiv de spalat rufe este un aparat portabil inventat din nevoia de a spala rufele atunci cand sunteti in calatorie si nu aveti masina de spalat de acasa la indemana. Nu aveti nevoie de prea multa indemanare sa folositi dispozitivul. Va trebuie un lighean sau o chiuveta plina cu apa, rufele murdare se pun in ea, la fel si detergentul. La final se pune si dispozitivul mobil de spalat, care emite ultrasunete puternice, rezultand bule mari si jeturi care curata perfect rufele. Detergentul intra in tesatura iese si curata impecabil orice haina. Nu exista zgomot, timpii de spalare sunt redusi la doar 30 de minute, se poate spala si noaptea fara teama de a deranja pe cineva.

Aparatul consuma putina energie electrica, nu ataca fibra tesaturilor, se poate spala cu el bumbac, matase, lana sau casmir. Ideea inventatoarei este ca toti cei care vor folosi dispozitivul sa nu mai plateasca la spalatorie si sa nu ia cu ei bagaje foarte multe, in majoritate rufe de schimb. Deja se poate pre-comanda produsul pana la lansarea pe piata, pretul sau fiind de doar 109 dolari. Dispozitivul este foarte bun atat pentru cei care pleaca in vacante, cat si pentru cei care nu isi permit sa cumpere o masina de spalat, pentru cei din zone in care nu exista apa curenta si sistem de canalizare. In viitor, daca se vor comanda suficient de multe astfel de aparate productia in serie va incepe si vom putea sa vedem in orice buzunar un astfel de dispozitiv, pretul fiind si el mai mic daca va exista o comanda mai mare.

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>