Visuri si vise

Cu totii avem vise, acestea sunt cele care ne apar pe timpul noptii. Insa la fel de mult avem si visuri, acestea sunt telurile noastre in viata. Dar ce faci atunci cand visele se suprapun cu visurile? Ce sa mai crezi? Daca  se vor implini sau ca doar vrei atat de mult sa faci ceva anume incat visezi si noaptea.
Specialistii sunt de parere ca ne putem controla visele si ca ele sunt rezultatele subconstientului nostru. Totusi se pare ca au radacini mult mai ascunse. Atunci cand visezi ca te certi cu cineva sau ca ai o problema e posibil ca tu in adancul tau sa stii ca ceva nu este in regula insa sa ignori, voit sau nevoit sa iei masuri. Totusi, la urma urmei suntem liberi sa ne folosim capacitatile asa cum vrem.

Tot specialistii spun ca este foarte sanatos sa visezi. Eu le dau perfecta dreptate. Exista acele vise care ne fac fericiti si exista chiar si un tratament, un fel de terapie prin vise, care ne poate ajuta sa ne rezolvam problemele launtrice si ne poate ajuta sa fim mai optimisti, mai fericiti cat si mai impliniti, sa avem o viziune mai ampla si mai larga asupra vietii in general.

Totusi trebuie sa avem in vedere si nevoia umana de a-ti crea teluri, visuri, car adesea nu sunt tangibile. Se spune ca atunci cand ai un tel in viata acesta se poate implini, insa visul este cel care nu ia o forma de cele mai multe ori.

Visurile noastre pot fi insa transformate in realitate in momentul in care incepem sa facem un plan pentru ele. Visurile noastre pot lua o forma daca le gandim ca si realizabile. La urma urmei din noi porneste totul, noi suntem esenta. Totusi cat de mult trebuie sa lupti ca sa iti realizezi un vis? Sa il vezi atins?

Atunci cand visezi ca devii ceva e imposibil sa nu iti atingi visul in realitate, deoarece el te aduce mai aproape de ceea ce esti tu cu adevarat. Cand vrei sa iti implinesti insa vreun vis trebuie sa muncesti mult, trebuie sa iti dai silinta sa fii extrem de puternic, sa nu te abati din drumul tau, sa nu uiti niciodata pentru ce ai pornit la drum.

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>