N-ai cum sa uiti sa-ti alegi invitatiile de nunta

Alegerea invitatiilor pentru nunta este un pas extrem de important. O invitatie da tonul marelui eveniment si trebuie aleasa cu grija de catre ambii parteneri, pentru ca, intotdeauna, prima impresie conteaza. Daca esti o persoana mai sobra, mai conservatoare, atunci in mod clar vei merge pe o invitatie care sa iti reflecte intocmai personalitatea si nu vei opta pentru o invitatie foarte creativa, ci mai degraba pentru una clasica.

Invitatiile de nunta trebuie sa aiba o amprenta personala, sa te reprezinte si sa te prezinte intr-un mod cat mai realist. Trebuie sa fie alese cu gust, cu stil si sa fie in concordanta cu tema nuntii. Trebuie sa va asigurati ca atunci cand alegeti modelul invitatiei sa fiti atenti si la calitatea materialelor. Pana la urma va respectati pe voi cat si pe cei ce vor fi alaturi in ziua nuntii. Culoarea trebuie sa fie in concordanta cu stilul pe care il adoptati pentru nunta, cu tema nuntii. Nu puteti avea niste invitatii clasice, albe daca nunta voastra va avea o tema mai jucause, mai colorata, mai iesita din tipare. Ar fi in antiteza, ceea ce prezentati pe invitatie, cu ceea ce veti oferi la petrecerea din seara nuntii. Toate detaliile trebuie sa fie foarte bine puse la punct. Mesajul scris pe invitatie, poate fi si el, unul sablon, ales dintre sutele de mesaje propuse de catre cei care realizeaza invitatiile, sau poate fi unul creativ, care sa va reprezinte in intregime, unul in versuri, de ce nu, care in mod sigur va atrage atentia si va provoca niste zambete.

Invitatii de nunta, de o foarte buna calitate, la preturi decente, gasiti pe site-ul www.invitatiisuperbe.ro Puteti alege intre invitatiile elegante, vintage si cele haioase. Orice ati alege, gasiti cate ceva pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Pana la urma, important este sa fiti voi multumiti de alegerea facuta .

FacebookGoogle+LinkedIn

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>